Trendyol Süper Lig’in 6. haftasındaki derbide Trabzonspor, sahasında Galatasaray’ı 4-0 mağlup etti. Sarı-kırmızılı ekip bu sonuçla sezonun ligdeki ilk yenilgisini aldı.
Papara Park’taki karşılaşmada Trabzonspor’un gollerini 4, 44 ve 80. dakikalarda Muhammed Salah, 39. dakikada ise Noah Saviolo kaydetti. Salah, üç golünün yanı sıra Saviolo’nun golünde yaptığı asistle gecenin öne çıkan ismi oldu.
Galatasaray 13 puanda kalırken Trabzonspor puanını 10’a yükseltti. Sarı-kırmızılı takımın ligdeki yenilmezlik serisi beş maçta sona erdi.
Karşılaşmada Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk 72. dakikada kırmızı kart gördü. Lesley Ugochukwu ise 85. dakikada VAR incelemesinin ardından oyundan ihraç edildi.
Anadolu Ajansı’nın derbiye ilişkin haberine göre Galatasaray, Trabzonspor karşısında 2018-2019 sezonundaki 4-0’lık yenilginin ardından rakibine karşı aynı skorla bir kez daha mağlup oldu.





